Komiteler ve Organlarımız 11 2023, 11:47
Gastronomi Turizmi Derneği
Yüksek Danışma Kurulu
Ardan Zentürk - GTD İletişim Başkanı
Bahadır Yaşik - İstanbul Ticaret Odası,
Yönetim Kurulu Üyesi
Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Başkanı
Bülent Akarcalı - Eski Turizm Bakanı
Cem Kınay - Anatolity Vakfı Başkan Yardımcısı
Demet Sabancı Çetindoğan -
Demsa Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Kenan Erçetingöz - Gecce.com
Mehmet Duman - WALD Yönetim Kurulu Başkanı
UCLG-MEWA Genel Sekreteri
Mehmet Severoğlu - Gaziantep Bölgesel Turist
Rehberler Odası, Yönetim Kurulu Başkanı
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Genel Sekreteri
Necip Boz - TÜROFED
Türkiye Otelciler Federasyonu Koordinatör
Nuri Develi - Develi1912
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
Gastronomi İhtisas Başkanı
Özlem Bozkurt Gevrek -
T.C. İstanbul Valiliği, Vali Yardımcısı
Rahmi Yılmaz - TAFED,
Türkiye Aşçılar Federasyonu İcra Kurulu Başkanı
Selçuk Ergenç - Capital, Ekonomist, CEO Life,
Start UP ve Doğan Burda, Medya Özel Projeler Müdürü
Sibel Palacıoğlu - ZÜCDER,
Züccaciye Sanayiciler Derneği Genel Sekreteri
Şengül Altan Arslan - İBB Turizm Platformu Direktörü
Şeref Ateş, Prof Dr. - Yunus Emre Enstitüsü Başkanı
Temel Yılmaz, Prof. Dr. - Türk Diyabet Vakfı Başkanı
Timuçin Güler - T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı,
Genel Müdür
Vehbi Varlık - İnoksan Mutfak San. Tic. A.Ş.,
Yönetim Kurulu Başkanı
Zeki Konukoğlu- Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı
Nur Şirin Büyükcoşkun Atsızelti- GTD Avrupa Birliği Proje Asistanı
Efsun Dindar - Çevre ve Doğa Komitesi Başkanı
Koraltan Saygın - Üyelik Komitesi Başkanı
Erdem İpekçi - Etkinlik Komitesi Başkanı
Çiğdem Penn - Dışilişkiler Komitesi Başkanı
Bölge Temsilcileri
Alanya - Sevda Çapa
Ankara - Semi Çiloğlu
Antakya - Süleyman Gülüm
Azerbeycan - Tahir Emiraslanov
Batı Karadeniz - Ragıp Bayraktar
Bursa - Yüksel Aktaş
Çeşme- Osman Küfüncü
Detroit- Nurten İnal
Fethiye - Taner Kolat
Gaziantep - Erkan Özsavaş
İtalya - Hale Tokmakçıoğlu
İzmir - Fatih Özfatura
Kahramanmaraş - Gökhan Büyükdereli
Kastamonu - Serdar İzbeli
KKTC - Özge Palamutçu
Los Angeles - Harvey Rahimiyan
Miami - Nurdan Yüzbaşıoğlu, Gökhan Yüzbaşıoğlu
New York - Oya Mungan
Ordu - Güliz Yener
Özbekistan - Enver Yusufov
Rusya - Hayriye Akman
Sivas - Kaan Usta
Şanlıurfa - Abdurrahman Acar
Ukrayna- Ihor Pasynchuk
Urla - Sibel Uyar
Gastro Show Bölge Temsilcileri
Alanya Gastro Show - Sevda Çapa
Ankara Gastro Show - Ceren Akdağ,
Mine Ataman
Antakya Gastro Show - Elif Ovalı (Antakya),
Süleyman Gülüm (İstanbul)
Batı Karadeniz Gastro Show - Ragıp Bayraktar
Bursa Gastro Show - Yüksel Aktaş
Gaziantep Gastro Show - Erkan Özsavaş
İzmir Gastro Show - Fatih Özfatura (Ege Bölgesi),
Kahramanmaraş Gastro Show -Gökhan Büyükdereli
Kars Gastro Show - İlhan Koçulu
Şanlıurfa Gastro Show - Abdurrahman Acar
Oteller
Yusuf Mayda - Crowne Plaza Istanbul Harbiye, Genel Müdür
A. Murat Oldac- MBA, Senior Executive on Hospitality & Food Retail Sectors,
Al Rayyan Tourism Invesment Company (ARTIC)
Şefler
Murat Bozok
Danışman Şef
Murat Şallı
Ulaşım, Gıda
Cem Türkkan - Türkkan Turizm, Yönetici
İbrahim Daşgın - Heryere Otobüs,
Kurucu Ortak & CEO
Uzmanlar
3. Nesil Kahve - Cenk R. Girginol,
Gastronomi Yazarı, Kahve Danışmanı
Balık - Sinan Kızıltan, Kılıç Deniz Ürünleri,
Kılıç Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı
Zafer Sağdıç, Sağdıçlar Balıkçılık
Baklava - Nadir Güllü, Karaköy Güllüoğlu,
Yönetim Kurulu Başkanlığı
Yüksel Aktaş, Hacı Hasanoğulları,
Dondurma - Sami Kervancıoğlu, MÜSİAD Kahramanmaraş
Şube Başkanı ve Alpedo Kervan Lezzet Grubu
Yönetim Kurulu Başkanı
İyi Yaşam ve Beslenme - Dilara Koçak Uzman Diyetisten, Dr. Ender Saraç
Türk Mutfağı - Nevin Halıcı,
Türk Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırmacısı, Yazar